Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘De papoea’s van Milene’

bij Eef

Op zondag 27 januari opende Milene van Arendonk haar allereerste foto-expositie in Eef, ‘de koffiezaak waar iedereen zich thuis voelt’, op de hoek Weimarstraat en de Van Bylandtstraat. Thema: Papoea’s bijeen tijdens de Mount Hagen Show, een cultureel festival in Papoea Nieuw-Guinea.

Mount Hagen

Vies nattig en koud buiten, lekker warm, vol en gezellig binnen bij Eef. Aan de muren prachtige foto’s van stamleden uit heel Papoea Nieuw-Guinea, die bijeenkwamen op dit festival in Mount Hagen, de hoofdstad van de provincie Western Highlands. Om trots hun kleurrijke kleding en hoofd- en lichaamsversieringen te laten zien, om te dansen en te zingen. Milene ging ernaartoe om alles te fotograferen. De foto’s van de papoea’s tijdens de Mount Hagen Show hangen tot ongeveer eind maart bij Eef. Ze zijn een bezoek zeker waard.

Milene

Milene van Arendonk woont in ReVa. Ze is professioneel fotograaf die al heel wat van de wereld heeft gezien, en ze maakt documentaires en reportages. Bijvoorbeeld ‘De Haagse Koffietent’.