Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Buurtschuur

De Buurtschuur (zie ook het decembernummer van KonkreetNieuws) voor onze wijk is sinds kort gevestigd aan de Boylestraat 20 bij Stichting Eekta.
Heb je tijd en zin om vrijwilliger te worden? Ben je handig? Er zijn taken genoeg: de ruimte onderhouden, gereedschap inventariseren, opknappen, repareren, de administratie bijhouden enz. Als je geen ‘klusser’ bent, kun je ook op een andere manier helpen!
Heb je gereedschap wat je niet meer gebruikt? Of ken je iemand die nog wat ‘op de plank’ heeft liggen? Geweldig wanneer je gereedschap wilt schenken aan De Buurt¬schuur! Neem contact op met Jeroen Boon. boon.je@gmail.com