Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Voorproefje van feestdagen op sfeervolle kerstmarkt “Jonker Frans”

Het duurt nog even voordat het kerst is, maar op woensdagmiddag 12 december a.s. hult “Jonker Frans” zich al in de sferen die bij dat feest horen. Dan wordt in dit woonzorgcentrum aan het Newtonplein een “kerstmarkt” gehouden.
De vorige edities van dit gezellige gebeuren waren zo geslaagd dat Florence en Middin haar dit jaar voor de derde opeenvolgende keer hebben georganiseerd. Opnieuw kunnen de bezoekers langs de fraai aangeklede standjes lopen waar voor elk wat wils te vinden is. Behalve sieraden en tassen, kan je bij de kraampjes ook terecht voor o.a. exotische hapjes, decoratie, gehaakte knuffels en plantjes. Verder is er een snuffeltafel waar een reeks aan leuke producten voor een prikje is aan te schaffen.
De Albert Heijn uit de buurt komt met lekkernijen die horen bij het kerstfeest, terwijl even verderop met het aanbieden van oliebollen en glühwein al een voorschot op oudjaar wordt genomen. Een workshop kerststukjes maken en andere creatieve uitingen die met het feest te maken hebben, maken het geheel compleet. Dat alles onder toepasselijke kerstklanken die live ten gehore worden gebracht.
Reden genoeg om de sfeervolle “kerstmarkt” in woonzorgcentrum “Jonker Frans” aan het Newtonplein 100 op woensdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur te bezoeken.