Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Het Circus 2018

Festival Het Circus trok op 7, 8 en 9 september meer dan 10.000 bezoekers naar wijkpark De Verademing. Komend jaar is de lustrumeditie: 6, 7 en 8 september 2019.
Dit jaar was De Verademing verdeeld in zes gebieden, elk met een eigen thema: Kinderen, Groene Energie, Lichaam en geest, Doe-het-zelf, de Geheime tuin en het Muziek Park. Er was weer een buurtcamping en verder demonstraties, lezingen, bands en dj’s, de Groen Gèle theatertoer van De CultuurBrouwerij en de Nieuwe Energie Bootcamp waarmee Duurzaam Den Haag bezoekers in beweging kreeg.

Volgende editie

Hoe het festival er volgend jaar komt uit te zien is nog een raadsel. Maar één ding staat vast: elk jaar wordt er ijverig ingezet op het betrekken van wijkbewoners, scholen, wijkorganisaties en ondernemers uit de wijk om samen het festival vorm te geven. Het Circus bevordert op een innovatieve manier verbinding, duurzaamheid, cultuur- en wijkparticipatie