Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Heropening Wijkpark De Verademing

Op woensdag 29 augustus is Wijkpark de Verademing feestelijk in gebruik genomen. Het nieuwe park is groener en toegankelijker. En het kreeg een nieuwe speeltuin, de Speeldernis. vanaf de eerste dag al een groot succes voor ouders en kinderen: schommelen, klimmen en klauteren.

In de middag verzorgden veel buurtorganisaties activiteiten voor de bezoekers, van boksen tot een Ukkieconcert, van tennisles en voetbal tot paardenverzorging. Voetbalclub Remo verzorgde de catering. Mensen van Dura Vermeer gaven tekst en uitleg over de vernieuwingen. Meer dan 250 kinderen en ouders waren aanwezig.

Na afloop van de buurtactiviteiten en na de toespraken werd de poort aan de Asmanweg officieel geopend door de drie partijen die bij de heropening betrokken waren: bewoners van het Ontwerptream en de bestuurders van de drie opdrachtgevers: wethouder Revis van de gemeente, bestuursvoorzitter Willem Krzeszweski van Staedion en directeur Peter van der Gugten van Heijmans.

O ja, en de bezoekers kregen alvast een muzikaal voorproefje van wijkmusical ‘Wat een verademing’. Voorjaar 2019 gaat die in première.