Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

DE GROTE THEATRALE BUURT BINGO

De tweede editie van Winterlicht is in aantocht! Als kick-off van dit heerlijk winters event is er:

DE GROTE THEATRALE BUURT BINGO

ZONDAG 21 OKTOBER VAN  16.00 uur – 18:00

in de Prael, Esperantoplein 20, Den Haag

TOEGANG GRATIS

Bingo is hot, voor zowel jong als oud zijn kaarten voor een bingoavond niet aan te slepen. Dit is de organisatie van Winterlicht niet ontgaan. Winterlicht verbindt graag, ook jong en oud, reden te meer om een bingoavond, met een vol programma aan spectaculaire optredens, eten, drinken, geweldige prijzen en meer te organiseren.

De entertainment wordt onder andere verzorgd door Remco Visker en zijn ouderen-band, Green Dance Studio en heel wat surprise acts.  Er zijn geweldige prijzen te winnen, wie wil niet kortingsbon voor je volgende tatoeage of een Winterlicht VIP tour winnen? Anders wel één van de “snert-pakketten” en nog veel meer.  Alle prijzen zijn gedoneerd door ondernemers uit de buurt.

Tijdens de bingo wordt geintroduceerd we wat er deze editie van Winterlicht gaat gebeuren en wat jij zou kunnen doen. Meezingen tijdens een van de Portiek concerten, je aanmelden als vrijwilliger, meedoen aan workshops en nog veel meer. Als je een goed idee of voorstel hebt voor winterlicht is dit ook de plek en tijd om deze te delen.