Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Taartpunthuizen

Erg regelmatig krijgt de redactie post van lezers. In de KonkreetNieuws van februari 2018 schreef Anneke de Graaf over de typische ReVa-taartpunthuizen, huizen met een hoek van minder dan 45 graden. “Een van de mooiste taartpunthuizen staat aan de Regentesselaan, met drie mooie erkertjes op de eerste, tweede en derde verdieping”, schrijft Anneke.
Een van onze lezers wijst erop dat dit pand inderdaad een juweeltje is en vervolgt “Helaas wordt dit pand al jaren voor kamerverhuur gebruikt en ziet er slecht onderkomen uit. Het zou natuurlijk heel jammer zijn als er historische details van dit markante pand verloren zouden gaan, hetgeen een verlies aan stedenschoon van het Regentesse/ Valkenboskwartier zou betekenen”. En dan nu de vraag: Wie onderneemt actie?