Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Stadstuin de Uitvindershof

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt in stadstuin de Uitvindershof in de Van Swindenstraat (ingang naast nummer 6) en de aannemer is zo goed als klaar. De vijver met waterval en brug is aangelegd, het zonneterras is klaar, het pad is gelegd, de zitkuil is (op het mozaïeken na) af, de cortenstalen plantenbakken en pergola’s zijn geplaatst, de klimrekken voor fruit zijn opgehangen, het gras is ingezaaid, de bomen zijn geplant, het informatiebord staat en de kast is bijna klaar.

Feest in september

De vrijwilligers zijn bezig met het aanvragen van water en elektra en het aanleggen van meterkasten. Tijdens de droge periode geven zij de planten en het planten met de hand water; het planten van het overige groen is naar het najaar verschoven. In de tweede helft van september zijn er feestelijke activiteiten in de tuin. Wil je je aanmelden als vrijwilliger? vrijwilligers@uitvindershof.nl en blijf de Facebookpagina volgen: https://www.facebook.com/uitvindershof/.