Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Op de GROEN GÈLE toer: theatertour door REVA

Verduurzaming van de wijk: een groene verademing of een giftige gele cocktail? De Cultuurbrouwerij onderzoekt het in een theatrale tour op 8 en 9 september, tijdens Festival het Circus in het Regentesse-Valkenboskwartier.

Als er een plek is in Den Haag om te onderzoeken hoe het in de Haagse wijken verder moet met verduurzaming, dan is het in wijkpark ‘’De Verademing’’. Want op deze plek komt zoveel van wat geel was en wat groen moet worden samen. Het is er inmiddels groen en de lucht niet ongezonder dan op veel andere plekken. Diep onder de grond zit nog de vervuilde grond van jarenlange vuilverbranding. Aan de ene kant de zonnepanelen van een buurtcollectief. Aan de andere kant de iconische witte pijpen van de op Gronings gas gestookte elektriciteitsfabriek.

De Cultuurbrouwerij voert je langs alle hoeken van het park. Ontdek hoe groen of geel jij nu eigenlijk bent, op de Groen Gèle toer.
Voor bezichtiging van de voorstelling is het noodzakelijk dat u goed ter been bent.

Verzamel- en vertrekpunt: Festival het Circus in wijkpark de Verademing, Newtonstraat Den Haag

Speeldata en tijden:
Zaterdag 8 september 13.30u, 15.30u en 20u
Zondag 9 september 13.30u, 15.30u en 18u

Kaarten: 8 Euro voor volwassenen, 4 euro voor kinderen tot en met 14 jaar

Reserveren: via www.cultuurbrouwerij.nl