Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Nieuwe Energie Bootcamp op Het Circus

Om onze stad leefbaar te houden moeten de Haagse woningen van het gas af, maar welke andere energiebronnen zijn er? Op 9 september staat Duurzaam Den Haag op Het Circus om je hierover te informeren.

Zweten is weten!

In de Bootcamp-tent zijn verschillende gratis activiteiten waarbij je zelf energie kunt opwekken en meer te weten komt over hoe je energiezuinig(er) kunt leven. Fiets een smoothie bij elkaar of laat een foto maken door te springen en zo energie te verzamelen. Of bak pannenkoeken op een elektrische kookplaat.

Groen

Met nieuwe, schone energie maak je je woning en de buurt gezond en klaar voor de toekomst. Daar speelt ‘groen’ een belangrijke rol bij. Een groene buurt draagt bij aan een betere berging van regenwater, maar zorgt ook voor een schonere lucht door fijnstof op te vangen. De Energie Bootcamp informeert je ook over Operatie Steenbreek, waarmee je gratis tuintegels kunt inwisselen voor planten!