Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Festival ‘Kom Erbij’

KOO (Kunst Onderwijs Organisatie, zeg maar het vroegere Koorenhuis) organiseert op donderdag 27 september het Haagse Kunst en Cultuur ‘Kom Erbij’. Dat doet KOO samen met verschillende locaties van Albert Heijn, de Openbare Bibliotheek Den Haag en veel andere organisaties.
Kort samengevat is het festival een Pop-Up Parade van activiteiten. De activiteiten verschijnen onverwacht in de AH-supermarkten en locaties van de Bibliotheek verspreid over heel Den Haag. Empathische gastheren en gastvrouwen zijn bij de activiteiten aanwezig om mensen te stimuleren deel te nemen verschillende kunst- en cultuuractiviteiten. Een slotfestijn, met o.a. een interactief optreden van Circaso sluit de dag af. In onze wijk neemt bibliotheek Segbroek deel aan de activiteit.