Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Black Mandela Gold’ in de Fahrenheitstraat Winnend graffiti-ontwerp

Het winnende ontwerp voor het Stedin transformatorhuisje aan de Fahrenheitstraat is bekend en aangebracht. De keuze is gevallen op Black Mandala Gold van kunstenaar Enigma Geometricks. Op 20 juli gaf wethouder van cultuur Robert van Asten de final touch aan het graffiti schilderij op het huisje. In mei 2018 stemden bewoners van Segbroek op drie verschillende ontwerpen voor een schildering op het nieuwe transformatorhuisje bij de voetbalkooi aan de Fahrenheitstraat/hoek Loosduinseweg. Van de drie ontwerpen: Black Solids, Black Sliced en Black Mandala Gold won het laatste met 50% van de stemmen. De unieke graffitikunstwerken zorgen voor minder illegale graffiti en wildplak van posters.

Street Art Tour Segbroek

Wil je een wandeling maken langs alle street art-werken in Segbroek, met of zonder gids? Kijk dan op www.thehaguestreetart.nl/nl/tour. Daar zie je waar je een routebeschrijving kunt ophalen.