Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Juryleden gezocht: 50.000 euro te verdelen…

Het Wijkbudget van de stad stelt 50.000 euro beschikbaar om een leuk evenement, activiteit of project voor het Regentesse- en Valkenboskwartier te organiseren. In de afgelopen maanden hebben verschillende bewoners uit de wijk ideeën en plannen ingediend bij het Wijkbudget van Regentesse- en Valkenboskwartier om de buurt of straat nog gezelliger en mooier te maken.

Het wijkbudget en de wijkjury

Het Cultuurkwartier is op zoek naar enthousiaste bewoners die mee willen beslissen over welke ideeën en plannen geld krijgen voor de uitvoering. Samen met de buurtbewoners zet het Cultuurkwartier een Wijkjury op voor het Wijkbudget. De Wijkjury bekijkt de ingediende ideeën en plannen, waarbij de juryleden letten op de kosten, de baten en de haalbaarheid. Tot slot maakt zij de keuze hoe de 50.000 euro te verdelen.

Voorwaarden

Als jurylid moet je in de wijk Regentesse- of Valkenboskwartier wonen en je mag niet betrokken zijn bij een van de ingediende ideeën.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de Wijkjury geef je dan op voor 1 augustus via wijkbudget@hetcultuurkwartier.nl of bel naar 06 57 74 47 49 of 06 10 39 22 11