Speel je stad 2.0-2

Een tijdelijk bouwwerk in buurttuin ’t Gras v/d Buren:
Naar aanleiding van de tentoonstelling Speel je stad van Stroom Den Haag bedachten Erla van der Pauw en Janneke Hendriks (de nieuwe studio) een tweede leven voor de rode steigerbuizen die als tentoonstellingsdrager dienden.

Kinderen van buurtschool De Klimop ontwierpen in een workshop in Nest o.l.v. beeldend kunstenaar Marius Lut spelenderwijs een object. Lut nam het ontwerp van Paula, Sandra en Alexandra als uitgangspunt en heeft de sculptuur op eenzelfde manier met Bram de Jonghe al spelend gebouwd, onder toeziend oog van grote en kleine buurtbewoners en voorbijgangers.

 

Het object blijft staan tot begin september, spelen op eigen risico!

Het project werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag
Veel dank aan Stroom Den Haag, Nest, Stichting ’t Gras v/d Buren,
De DCR en Basisschool De Klimop

Over Ed Vervoorn

Wijkbewoner en vrijwilliger. Communicatie: begrijpelijk maken van taal.

alles door Ed Vervoorn »

Voeg toe ↓

Reageren is niet meer mogelijke