Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kies jouw favoriete buurtproject voor Regentesse- en Valkenboskwartier

Het wijkbudget stelt 50.000 euro beschikbaar om een leuk evenement, activiteit of project voor de wijk te organiseren. In de afgelopen periode hebben verschillende bewoners uit de wijk ideeën en plannen ingediend bij het Wijkbudget van Regentesse- en Valkenboskwartier om de buurt of straat nog gezelliger en mooier te maken.

Nu zijn wij op zoek naar enthousiaste bewoners die mee willen beslissen over welke ideeën en plannen geld krijgen voor de uitvoering. Samen met de buurtbewoners wordt er een Wijkjury opgezet voor het Wijkbudget. De jury kijkt onder meer naar kosten, baten en haalbaarheid. Als Wijkjury kijkt u gezamenlijk naar de ingediende ideeën en plannen en maakt u de keuze hoe de 50.000 euro wordt verdeeld.

VOORWAARDEN

-Jurylid moet in de wijk Regentesse- of Valkenboskwartier wonen.

-Jurylid mag niet betrokken zijn bij een van de ideeën die ingediend worden.

MEEDOEN?

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de Wijkjury geef u dan op voor 1 augustus via wijkbudget@hetcultuurkwartier.nl of bel naar 06 57 74 47 49 of 06 10 39 22 11