Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Oproep: draag bij aan een vriendenboek voor ouderen uit ReVa.

Elke week ontmoet een groep ouderen elkaar in de Regenvalk. Er worden spelletjes gedaan, puzzels gelegd, gebreid, en er wordt samen gegeten. Het is door de tijd heen een vertrouwde en hechte vriendengroep geworden. Met allemaal hun eigen verhaal; het een nog interessanter dan het andere.

Deze verhalen legt Mieke Klaver de komende tijd vast in een vriendenboek, en daar komen hele mooie foto’s bij.
Zo wordt het niet alleen een mooi boek voor de vrienden zelf, ook voor hun naasten is het waardevol; het geeft hen immers een inkijkje in het leven van hun dierbaren. En ook voor beleidsmakers is het van waarde, het biedt hen een kennismaking met mensen die zij vaak alleen uit de statistieken kennen.
Zo’n vriendenboek maken, met vijftien verhalen, kost ongeveer €750,- Het activiteitenbudget voor deze groep is per jaar slechts €150,- (..). Daarom besloot Mieke, samen met anderen, om een ‘crowdfunding’ op te zetten.
Draag je graag bij aan de totstandkoming van dit boek? En ben je dan ook graag bij de feestelijke presentatie ervan, later in de Regenvalk?
Ga dan naar https://voorjebuurt.nl/nl/projects/vriendenboek