Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Haagse Levensboeken

Stichting Haagse Levensboeken zoekt vrijwilligers die oprecht geïnteresseerd kunnen luisteren naar het levensverhaal van een oudere. Vooral in westelijk Den Haag is er een wachtlijst van vertellers.

Nieuwe schrijvers welkom

Het maken van een levensboek duurt ongeveer een half jaar. De schrijver heeft 10 of meer gesprekken met de verteller, zet de teksten in de pc, plaatst foto’s bij de verhalen en maakt een mooie lay-out. Om een goede start te kunnen maken is er eerst de Basiscursus Levensboeken. Meer bijzonderheden bij www.haagselevensboeken.nl.

Een boek over uw leven

Een mooi boek over het verhaal van uw leven? Voor uzelf en voor uw familie en vrienden? Dat kan! Schrijvers in Den Haag kunnen uw verhaal kosteloos opschrijven en er een mooi boek van maken. Achter ieder mens schuilt een verhaal en velen waarderen de ontmoeting en het leuke contact met de schrijver gedurende de maanden dat het boek ontstaat. Mail naar info@haagselevensboeken.nl. of bel Plony Kester: 06 44 376 092.