Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kom met ideeen naar inspiratiecafé Verrijk je Buurt, ma 19/3 in DNR

ma. 19 maart – stadsdeel Segbroek, De Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63- Fonds 1818

Fonds 1818 is jarig in 2018 en trakteert! Tijdens dit feestjaar trekken we, met het project Verrijk je Buurt, de regio in om in contact te komen met bewoners die hun buurt willen verbeteren met een goed initiatief. We bieden inspiratie, advies en begeleiding om ideeën om te zetten in concrete plannen. Voor goede plannen is ook geld beschikbaar.

Kom naar het inspiratiecafé

Op maandag 12 maart aanstaande starten we een reeks Verrijk je Buurt inspiratiecafés in Den Haag. We komen langs in ieder stadsdeel. Hiervoor nodigen wij u en uw achterban van harte uit. Aanmelden is niet nodig. U kunt vanaf 19:30 uur gewoon binnenlopen.

De inspiratiecafés zijn leerzame en leuke bijeenkomsten voor iedereen die rondloopt met een goed idee en er nu ook écht werk van wil maken.

Buurtbewoners worden geïnspireerd door succesvolle voorbeeldprojecten, gaan met elkaar of doen mee met een van de mini-workshops. Tevens zijn er projectadviseurs van het Fonds aanwezig en wordt de praktische website gepresenteerd. Op www.verrijkjebuurt.fonds1818.nl zijn namelijk veel handige tools en tips vinden.