Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gezocht vrijwilliger informatieve huisbezoeken

De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn Segbroek zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het aanspreekt om mee te werken aan het volgende:
Jaarlijks nodigen wij ouderen in Den Haag uit om deel te nemen aan een preventieve vragenlijst omtrent levensvreugde en algemene gezondheid. De vrijwilliger bezoekt hiervoor ouderen boven de 75 jaar die nog zelfstandig thuis wonen. Door deze huisbezoeken krijgen wij een goed beeld van de oudere en kunnen we preventief hulp aanbieden waar nodig op het gebied van allerhande vraagstukken omtrent het ouder worden.

Om vrijwilliger te worden bij Vóór Welzijn is een verklaring omtrent gedrag noodzakelijk. Bel voor meer informatie naar 070-2052480 of stuur een mailtje naar de ouderenconsulent van Voor Welzijn Segbroek.: j.vanrossum@xtra.nl