Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De buurt onder de loep

Zondag 18 februari | 16:00 | KETELHUIS | €10 incl. drankje

Live Talkshow over ‘Konkreet Nieuws’ in Segbroek/ TICKETS

Live zondagmiddagtalkshow, in het Ketelhuis van De Nieuwe Regentes, over onze buurt. In de spotlight komen actuele onderwerpen uit de kersverse editie van wijkkrant ‘KonkreetNieuws’.

Deze keer: gemeentepolitiek, circus, muziek en nog veel meer!
Omdat de gemeenteraadsverkiezingen naderen besteden we deze zondagmiddag aandacht aan de lokale politiek en laten we buurtgenoten aan het woord die zich voor verschillende politieke partijen verkiesbaar stellen voor de gemeenteraad. Wat vinden zij belangrijk? Wat gaat er goed of niet goed in Segbroek? Wat gaat er veranderen als zij het voor het zeggen krijgen?

Maar het gaat niet alleen over politiek: Joey Hus vertelt over de aanbelactie op het Newtonplein, Eric Tienhoven speelt gitaar en u zingt mee, dé Haagse circuswerkplaats Circaso vertelt wat ze allemaal doen, u hoort meer over de muurschilderingen van Margriet Snaterse, over de activiteiten van Dienstencentrum Copernicus, de voorstellingen in De Nieuwe Regentes. U proeft de cake van koffiehuis EEF, en natuurlijk zijn er liedjes en teksten van Marcel Verreck.

Cabaretier Marcel Verreck ontvangt verschillende gasten en praat met hen over verrassende culturele activiteiten en ontwikkelingen in Segbroek. Met veel humor, muzikale omlijsting en een gezellige buurtborrel na afloop. Inloop vanaf 15:00 uur, na’borrellen’ in de foyer.

Plaats een reactie