Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Copernicus Concert Café

Klassieke muziek dichter bij de mensen brengen en musici dichter bij het publiek, in een gezellige omgeving. Dat doet Dienstencentrum Copernicus aan de Daguerrestraat 16 tijdens hun Concert Cafés. Klassieke muziek als de Top 100 van nu: muziek om bij te praten, te drinken of om ademloos naar te luisteren. En dat kan tijdens het Copernicus Concert Café.
Samen met (hoofdzakelijk) masterstudenten en recent afgestudeerden van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag verzorgt het Dienstencentrum maandelijks een concertje. De muziek is gevarieerd: van Barok tot Romantiek, van solo tot ensemble. Zie de KN-agenda op pagina 2 en hun website.