Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Energiesafari: waar krijgt u energie van

Op 2 februari 2018 tekenen partners in de  Duurzaamheidsalliantie het Haags Energieakkoord. Op zaterdag 10 februari wordt de ‘Energiesafari’ gehouden voor bewoners en ondernemers. Er is een route door de stad waar verteld (en geshowd) kan worden over de energietransitie.
a) In de pop-upstore Goudsbloemlaan (GBL), en de Fluwelen Burgwal.
b) Schaatsbaan de Uithof  Bewoners kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen achter de schermen van Schaatsbaan de Uithof. De schaatsbaan is sinds kort bijna helemaal van het gas af. Op het dak wekken de zonnepanelen voldoende stroom op voor het eigen verbruik. Op termijn zal de Uithof zelfs stroom gaan leveren aan het net.
c) Elektriciteitscentrale:Bewoners kunnen ook een rondleiding volgen in de draaiende elektriciteitscentrale. De restwarmte van de centrale voorziet huizen in het centrum van Den Haag van warmte. Bewoners kunnen ook bekijken welke maatregelen er in het stadhuis genomen zijn. Vergeet dan niet te genieten van het uitzicht over Den Haag!

Alle locaties en programma

Plaats een reactie