Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

‘Maaart’ lunch én diner

De Valkenboslaan kruising Laan van Meerdervoort wordt op horecagebied ook steeds aantrekkelijker trouwens. Madeleine op het Valkenbosplein en schuin daar tegenover Franklin spannen wellicht de kroon, niet te vergeten het nieuwe ‘Buuf’ en zo zijn er nog wel een aantal andere cafés te vinden in deze omgeving.

Lunch Diner Bar ‘Maaart’ vestigde zich hier onlangs op de plek waar restaurant 1792 jarenlang zat. Tamara Rueb is de eigenaresse van deze nieuwe zaak, die zich onderscheidt doordat er zowel een goede lunch als een goed diner genuttigd kan worden. Een eetcafé voor elk moment dus eigenlijk. Niet met schnitzels en saté, maar met een maandelijks wisselend menu, verse groenten van het seizoen, en een vast buffet. ’s Middags zijn er uitsmijters en allerlei broodjes. En voor wie wat minder wil betalen is er iedere dag een daghap. De bar is de hele dag open.
Als het aan Tamara ligt, wordt het een tweede huiskamer voor mensen uit dit gedeelte van de wijk. Tamara ziet het helemaal zitten: “De wijk is vernieuwd. Er komen steeds meer jonge gezinnen hier.” In het Zeeheldenkwartier was deze formule eerder al een succes, dus waarom niet in ReVa zou je zeggen…

Maaart, Valkenboslaan 9a, www.maaart.nl

Plaats een reactie