Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Informatie ziektekostenverzekering (Seniorencollectief)

Het Senioren Collectief Haaglanden zal op 18 december 2017, om 14:00 uur spreekuur houden over de  ziektekostenverzekering. Het spreekuur wordt gehouden in  het Gulden Huis (Florence) aan de Steenhouwersgaarde 1 te Den Haag.

Tevens zal een medewerker van zorgverzekeraar DSW uitleg geven over zorgverzekeringen in het algemeen en de  noodzaak wel of niet  een aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Voor mensen in Den Haag met een laag inkomen heeft de gemeente afspraken gemaakt over een voordelige zorgverzekering. Met dit Den Haag Pakket bent u uitgebreid verzekerd bij Menzis of VGZ. Ook daarover zal informatiemateriaal aanwezig zijn.

Als u zou willen overstappen en u heeft daar hulp bij nodig dan kan het seniorencollectief u daarbij helpen. Het Senioren  Collectief is aangesloten bij de Federatie Algemene Ouderen verenigingen (FAZv) De FAZv heeft collectiviteitskortingen bedongen bij een groot aantal zorgverzekeringen

U bent van harte welkom op deze bijeenkomst en spreekuur. Wel graag vooraf uw komst melden. U kunt dan bellen van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 16:00 uur naar: 070‑2211660. Graag uw verzekeringspasje meenemen.

Het Guldenhuis is bereikbaar met tramlijnen 16 en 9

Plaats een reactie