Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ouderenconsulenten Segbroek Voor Welzijn

Vrijwilligers vriendschappelijk huisbezoek gezocht Segbroek
De ouderenconsulenten van Segbroek zijn op zoek naar vrijwilligers om aan de toenemende vraag voor vriendschappelijk huisbezoek te voldoen. Als vrijwilliger bezoekt u wekelijks een oudere die behoefte heeft aan gezelschap. De ouderenconsulenten zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij ouderen een kopje koffie willen doen, een goed gesprek willen voeren of bijvoorbeeld een wandeling  willen maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ouderenconsulent van Segbroek.
Lizeth Kastelein, L.kastelein@voorwelzijn.nl,  070-2052480

Computerinloop Segbroek
Vrijwilligers van Vóór Welzijn verzorgen 3 x in de week een inloop waarbij u alle vragen kunt stellen op het gebied van het gebruiken van uw computer, laptop, smartphone of tablet. De computerinloop is er voor wijkbewoners die vertrouwd willen raken met het gebruik van de computer en telefonie  en de mogelijkheden er van willen ontdekken. Tijdens de inloop helpen de vrijwilligers u met vragen over internet, email, tekstverwerking, fotobewerking, sociale media en meer. U kunt met al uw vragen terecht.
De gratis computerinloop vindt plaats op dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagmiddag in Buurtcentrum ’t Lindenkwadrant, 2e Braamstraat 6 Den Haag in de wijk Segbroek.
Dagen en Tijden:
dinsdagmiddag              13.30-15.30 uur
woensdagochtend         10.30-12.30 uur
Vrijdagmiddag               13.30-15.30 uur
Naast dit mooie aanbod is er ook de mogelijkheid om individuele computerondersteuning te krijgen van 1 uur per weken gedurende 10 weken.

Gezocht vrijwilliger boodschappendienst
De ouderenconsulenten van VÓÓR Welzijn  Segbroek zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het aanspreekt om een uurtje per week vrij te maken om boodschappen te doen voor ouderen, die wegens omstandigheden hier niet meer toe in staat zijn. In  overleg met een (vaste) klant haalt de vrijwilliger éénmaal per week de boodschappen bij één supermarkt in de buurt. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met de ouderenconsulent van Segbroek.

Neem contact op met de ouderenconsulent van Voor Welzijn Segbroek.
j.vanrossum@xtra.nl
070-2052480

Plaats een reactie