Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Neemt alcohol, het gokken of een ander middel, een grotere plek in dan u lief is?

Kom naar Andersom! 55 jaar of ouder

Met Andersom wordt een groep leeftijdgenoten gevormd die, net als u, rondlopen met bedenkingen hierover. U bent echt niet de enige! U krijgt daarom gelegenheid in gesprek te gaan met anderen.

Daarbij kunt u met steun van elkaar bekijken wat voor u echt belangrijk is vandaag de dag. En wat u nodig heeft om dit te bereiken, behouden of weer terug te winnen.

Deelname aan Andersom is gratis.
Er wordt wel van u verwacht dat u niet onder invloed van middelen bent tijdens groepscontacten, (met uitzondering van voorgeschreven medicatie).

Tijdstip en locatie
Andersom vindt iedere woensdag plaats van 09.30 tot 11.30 uur en start op 25 oktober 2017 met ruimte voor een kleine pauze.

Locatie; Centrum de Luifel, Weigeliaplein 120, 2563 PM Den Haag
Aanmelding
Heeft u interesse? Bel geheel vrijblijvend naar
06-51635876.
U komt dan in contact met Otmar Uriéles of Jacqueline Louwersheimer. Indien u dat wilt komen zij graag persoonlijk kennis met u maken. Dit betreft een samenwerking tussen Brijder verslavingszorg en de ouderenconsulenten van vóór Welzijn.

Plaats een reactie