Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Het Circus is terug (maar anders)!

Na het succes van de tweede editie, strijkt ook dit jaar Het Circus weer neer in ReVa. Het Circus is een speeltuin voor samenwerking in de wijk. Een sociaal duurzaam buurtfestival georganiseerd voor én door bewoners, wijkorganisaties, scholen en ondernemers,

Vorig jaar bezocht een enorm aantal mensen Het Circus. Dit jaar gaat het Circus juist voor de schoonheid van de kleinschalige verbinding. En wel op drie locaties in de wijk en op 3 aparte momenten als een soort rondtrekkende karavaan.

Op zondag 10 september start Het Circus in wijkpark De Verademing. Op zaterdag 16 september vindt het plaats op het Newtonplein. En op 23 september sluit Het Circus af op het Koningsplein.
Circusschool Circasso is weer van de partij met leuke activiteiten. Lopend orkest Circo Sollievo geeft een vrolijke noot aan de locaties. Maar het is ook mogelijk om aan een workshop yoga mee te doen, te knutselen met het afval van Repairkid, te debatteren in de Debatmobiel of gewoon in het zonnetje te luisteren naar de vele bandjes en dj’s. En je te laten verrassen door de verschillende ‘walking acts’.

Het buurtfestival zit boordevol theater, muziek en dans, en ook talenten uit de wijk krijgen een podium! Zo’n honderd vrijwilligers maken Het Circus mogelijk. Wie zin heeft om te helpen mailt naar ikdoemee@hetcircus.me. Website: www.hetcircus.me

Plaats een reactie