Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

HEDENHAAGS KERAMIEK EXPOSEERT….

Van zaterdag 16 september tot vrijdag 6 oktober exposeren elf leden van het collectief HedenHaags Keramiek hun werk bij Kunstukken 101 in Den Haag.

Carole Swarthof, Catherine Pineau, Ingrid ten Velde, Jacqueline Dellaert, Jose van Damme, Lonneke Nijeboer, Lousje Backx, Luyt de Brauw, Marjorie Meulman, Naomi Hirschfeld en Thea van Dijk-Elshoud tonen een grote verscheidenheid aan keramische objecten. Er is zowel figuratief als abstract werk en gebruiksgoed te zien en te koop. 

Voor het vervaardigen van het werk worden veel verschillende technieken gebruikt. Ook worden uiteenlopende stookmethoden en glazuren toegepast. De keramiek vormt een harmonieus geheel met het werk van fotograaf Leonora Bakker over haar reis door Nepal.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens de opening op zondag 17 september, van 16.00 tot 18.00 uur. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band “Het projectje”. 

Tijdens de expositie zijn de aangepaste openingstijden: 

Vrijdag 13.00-17.00 uur
Zaterdag 11.00-17.00 uur
Zondag 13.00-17.00 uur
Overige dagen en tijden op afspraak.  

Adres: Thomsonlaan 101, 2565 LZ Den Haagwww.kunststukken101.nl/

Meer informatie over HedenHaags Keramiek vindt u op: https://hedenhaags-keramiek.exto.nl/

Plaats een reactie