Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gotong Royong

Gotong Royong richt zich op ouderen met een rechtstreekse band met Nederlands-Indië die graag meer sociale activiteiten en/of contacten zouden kunnen gebruiken. De Nederlandse overheid bezuinigt veel op ouderenzorg, terwijl deze juist gestimuleerd zou moeten worden.

Gotong Royong wil graag vrijwilligers aan ouderen koppelen om bijvoorbeeld af en toe samen koffie te drinken of om samen te koken of recepten uit te wisselen. Wijkbewoners die gebruik willen maken van de diensten van Gotong Royong of bewoners die zich willen aanmelden als vrijwilliger kunnen contact opnemen met Merel Leidelmeijer, tel. 06 13246181, of via gotonroyongdenhaag@pelita.nl

Plaats een reactie