Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Eindelijk Verademing?

In september gaat eindelijk de lang aangekondigde aanpassing/vergroening van wijkpark De Verademing van start. De site www.energiekwartier.nl informeert bewoners steeds over de laatste ontwikkelingen in dit gebied, al worden die wel erg zonnig voorgesteld. Van de renovatie van de Verademing is op de genoemde site het definitieve ontwerp in te zien. Heijmans Bouw is verantwoordelijk voor de uitvoering namens de Gemeente Den Haag. Dura Bouw gaat de klus doen. De redactie is reuze benieuwd hoe een en ander gaat uitpakken en zal het project kritisch volgen. Het is immers een van de echte mogelijkheden om de vergroening in de wijk een push te geven. De geschiedenis van het park is er een van gefnuikte ambities en verwachtingen.

Plaats een reactie