Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Wijkcentrum De Regenvalk weer open na grootschalige verbouwing

Na een ingrijpende verbouwing is Wijkcentrum De Regenvalk weer open voor publiek. Elke wijkbewoner kan hier bij het Servicepunt XL terecht voor ondersteuning bij vragen over werk, wonen, zorg, welzijn en financiën. Stichting MEE houdt hier spreekuur en u kunt vrijblijvend langskomen voor een gesprek.

U kunt in de Regenvalk ook terecht voor o.a. vrijwilligerswerk, ondersteuning bij eigen initiatieven t.b.v. de buurt, activiteiten voor jeugd (JIP spreekuur), De Burenhulp, Begeleiden en Rijden en ondersteuning van de Ouderenconsulent.
Komt u er niet uit op de website van de gemeente Den Haag, www.denhaag.nl/servicepuntsociaal? Hierin bieden wij ondersteuning.

Ook zijn organisaties zoals de Wijkbus, Stichting Kaabassi, Rainbow, St. Sarita, Africa Life, de pedicure, de logopedie en het Intercultureel Platform Segbroek weer aanwezig in De Regenvalk. De dagbesteding voor ouderen is vanaf half juli weer toegankelijk.

Welkom
Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Wijkcentrum De Regenvalk
Regentesseplein 148 (let op was voorheen Weimarstraat 69)
2562 EN Den Haag
T 070 205 26 60
E wijkcentrumderegenvalk@voorwelzijn.nl
Openingstijden:
Ma 13.00 tot 16.30 uur
Di 9.30 tot 13.00 uur
Wo, do en vrij 9.30 tot 16.30 uur
Donderdagavond 17.30 tot 21.00

De verbouwing van De Regenvalk is mede tot stand gekomen middels financiële bijdrage van het VSBfonds, Fonds1818 en de gemeente Den Haag.

Xtra welzijn heeft door de stad heen vijftien soortgelijke wijkcentra. Kijk op www.xtralocaties.nl voor een Wijkcentrum bij u in de buurt.

Plaats een reactie