Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Footprint Festival, 12/13 augustus op PIER32

Den Haag heeft de ambitie om in 2020 Klimaatneutraal te zijn. Bewustwording is hiervoor nodig. Mensen gaan steeds bewuster om met hun leven, yogascholen schieten als paddenstoelen uit de grond, steeds meer mensen kiezen voor biologisch, vegetarisch of veganistisch voedsel, ecowinkels en duurzame initiatieven groeien, groene stroom is in opmars, meditatie is niet alleen maar voorbestemd aan yogi. Duurzaam is hip en wint terrein in alle lagen van de samenleving.

Footprint festival wil dit versterken met een strandfestival ontstaan vanuit participatie.

Het programma bestaat uit workshops/lezingen in het kader van bewustwording Haag.; mindfullness, meditatie, yoga etc. Er komt onder andere een beach-cleanup, een eetbare wandeling, een eye-contact event, een ligconcert en een workshop handlezen voor beginners. Er zijn marktkraampjes met aangeboden waar in het thema en natuurlijk heel veel muziek, waar lekker op gedanst kan worden.

Footprint festival: op 12&13 augustus op Strandpaviljoen Pier32 in Den
www.footprintfestival.nl

Plaats een reactie