Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Weer samen Trots op de Regentesselaan

Bewoners doen hun best

Dit najaar kreeg een dode lindeboom op de Regentesselaan een warme sjaal van het buurtinitiatief Samen weer trots op de Regentesselaan. Wie nu langs deze kleurrijke boom rijdt, ziet een klein wonder gebeuren: vanuit de warme sjaal groeit weer een aantal kleine groene takken en bladeren.

Net als bij deze lindeboom, waren de gezamenlijke plannen van het buurtinitiatief ten dode opgeschreven. Nadat wethouder Wijsmuller een warme sjaal kreeg aangeboden en de gemeenteraad kritische vragen heeft gesteld aan het college is er toch een minimaal budget beschikbaar gesteld om op kleine schaal verbeteringen door te voeren aan de middenberm.

Die verwaarloosde middenberm van de laan zal in de loop van het jaar dus ook weer wat mooier worden. Waar nodig zal Samen weer trots op de Regentesselaan de berm van warmte en kleur blijven voorzien, zodat we trots kunnen zijn op onze laan.

Plaats een reactie