Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor senioren

De dienst Begeleiden en Rijden Segbroek zoekt met spoed nieuwe vrijwillige chauffeurs. Begeleiden en Rijden is een dienst voor senioren van 60 jaar en ouder die minder mobiel zijn en niet meer zelfstandig kunnen reizen naar afspraken binnen of buiten Den Haag. Het gaat dan vaak om ziekenhuisbezoek, de kapper, de opticien, een activiteit in de buurt of familiebezoek.

Begeleiden en Rijden zoekt vooral chauffeurs voor de avonden en voor het weekend. Het is belangrijk dat de vrijwilligers het leuk vinden om senioren goed te helpen, geduldig zijn, vriendelijk en klantgericht,
Chauffeurs ontvangen een onkostenvergoeding voor het gebruik van de auto en uiteraard de benzinekosten. De ritprijs bedraagt 3 euro voor een enkele reis en 5 euro voor een retour binnen het stadsdeel. Buiten het stadsdeel bedraagt de ritprijs 0,40 cent per km.
Neem contact op met: Sandra Menken, email: s.menken@voorwelzijn.nl, tel. 070-2052480

Plaats een reactie