Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Vóór Welzijn Segbroek: 55+ en FIT!/Vitaliteit of saamhorigheid in de wijk

Fit VÓÓR WELZIJN

Bent u 55+ en zou u wel meer willen bewegen, sterker worden, conditie op bouwen of gezellig in een groep sporten dan is dit de sport les voor u. We gaan in een circuit vorm werken aan uw conditie, kracht en coördinatie. Dit alles onder begeleiding van Tom Hoekema; lifestyle coach. Na de training is er onder het genot van een kopje koffie of thee een interactieve voedingspresentatie. Waarin u leert over een gezond eetpatroon, wat zout met uw lichaam doet of wat diëten precies inhoud. Lijkt u dit een leuke wekelijkse activiteit op vrijdag middag van 15:00 tot 16:30 om aan deel te nemen. Mail dan naar j.vanrossum@voorwelzijn.nl of bel naar 070-2052480 Het zijn 5 lessen op de volgende data:, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli. Dit zal plaats vinden in Wijkcentrum ’t Lindenkwadrant 2e braamstraat 6 Den-Haag. Voor de lessen heeft u sport kleding, sportschoenen, een handdoekje en een flesje water nodig. Wat moet u kunnen: op de grond zitten en op eigen kracht weer opkomen. Deelname is gratis dus schrijft u snel in want vol is vol.

Woonachtig in Segbroek, 65+ en heeft u altijd al iets willen organiseren voor uw eigen doelgroep?

Dan is dit uw kans. Vóór Welzijn biedt u de mogelijkheid om samen met u een project op te zetten wat de vitaliteit of saamhorigheid in de wijk bevordert.
Misschien heeft u wel een goed idee om  eenzaamheid tegen te gaan, bijvoorbeeld met een koffiekletsclubje. Vitaliteit aan te pakken door een wandelclubje. Samen met ons bedenkt u een plan en bekijken wij de mogelijkheden.
De locaties van Vóór Welzijn Segbroek kunnen de plek worden voor ontmoeten of als vertrekpunt voor de activiteit. Voor meer informatie neemt u contact op met de ouderenconsulenten van Vóór Welzijn via 0702052480 of mailt u naar wijkcentrumlindenkwadrant@voorwelzijn.nl

Plaats een reactie