Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Masterclass over zeefdrukken: De Leef legt uit

13 jun 2017 | 20:30 | TEAROOM DNR | Gratis

Frans de Leef vertelt over het maakproces van zijn werk.

Tot 30 juni is werk van Frans de Leef te zien in de Tearoom en de Foyer van De Nieuwe Regentes. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar het drukprocedé van de zeefdrukken van stadsgezichten die soms zelfs uit meer dan 90 drukgangen bestaan!

Frans, een rasverteller, geeft graag uitleg over zijn specifieke werkwijze met de werken van de expositie als voorbeeld. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een mail naar kassa@denieuweregentes.nl

De Nieuwe Regentes. Weimarstraat 63,  2562 GR Den Haag. Telnr. 070 2119988

Plaats een reactie