Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

In Nest: Budvar Young Art Event #2

Op vrijdag 23 juni (17:00 – 21:00 uur) presenteren Nest en Budweiser Budvar de tweede editie van Budvar Young Art Event. Het Budvar Young Art Event is een avond vol kunstwerken van jonge kunstenaars, goede gesprekken over kunst èn de mogelijkheid om je favoriete kunstwerk voor een zeer schappelijke prijs mee naar huis te nemen.

Nest zit naast Zaal 3 aan het De Constant Rebecqueplein 20b (www.nestruimte.nl )

Terwijl de huidige tentoonstelling Post-Peace het achtergronddecor is, laten jonge, ambitieuze kunstenaars zien met welke nieuwe dingen zij bezig zijn. Veel kunstenaars zijn zelf aanwezig en vertellen je graag meer over hun werk als je geïnteresseerd bent. Ben je op zoek naar een kunstwerk voor in huis en zie je iets moois? Dan kun je bieden in de veiling en ga je aan het eind van de avond misschien wel met een werk naar huis.

Naast de veiling zal de avond bestaan uit een aantal “kunstvergaderingen” gehost door kunstplatform Patty Morgan. Schuif aan bij een gesprek en kom erachter wat je van een kunstwerk vindt door er met anderen over te praten. Het wordt een avond waarbij je met een drankje in de hand naar kunst kan kijken, ontspannen over kunst kunt praten en een hapje kunt eten terwijl een DJ de muzikale achtergrond verzorgt.

De veiling start 17.00 uur en om 21.00 uur wordt er afgehamerd (toegang gratis)

Plaats een reactie