Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Haagse Historie

Den Haag is al jaren een echte toeristenstad. Duizenden buitenlanders én Nederlanders bezoeken musea én laten zich door de stad gidsen langs het regeringscentrum, langs paleizen, grachten, monumentale panden en historische bijzonderheden. Ook bij Hagenaars is de belangstelling voor het heden, toekomst en verleden van de eigen stad groot – en groeiend.

Sinds 2016 verschijnt ‘Haagse Historie’, het driemaandelijkse magazine dat elk nummer in 40 pagina’s aandacht besteedt aan belangrijke personen en gebeurtenissen uit de geschiedenis van onze stad.

Volgens de website van magazine Haagse Historie: ”Een magazine voor elke Hagenaar die hart heeft voor geschiedenis. Eenentwintig historische verenigingen en erfgoedinstellingen hebben de handen ineengeslagen en de Stichting Haagse Historie en Erfgoed opgericht. De makers van Haagse Historie zijn vrijwilligers, historici en journalisten. Zij putten uit de enorme voorraad verhalen over het verleden die ligt opgeslagen bij de verenigingen en de erfgoedinstellingen. Het is een blad voor Hagenaars, van Hagenaars.”

Plaats een reactie