Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Aan tafel Gesprek Energiekwartier

Het is tijd voor de 2de editie van een Aan Tafel Gesprek. Dit keer in het Energiekwartier. Voor eenieder die de ontwikkelingen in dit spannende kwartier aan het hart gaat, die wensen en/of ideeën heeft, dekken wij graag de tafel. Neem iets mee voor de maag en voor het hoofd en deel jouw recept voor een (nog) betere buurt. Kun je er niet bij zijn, mail dan je wensen/ ideeën naar info@pepedenhaag.nl of bel 06 22 194 538.

De Aan Tafel Gesprekken zijn voortgekomen uit festival Het Circus en zetten zich in voor een duurzame relatie tussen buurtbewoners, ondernemers, professionals & ZZP’s van ReVA.

Plaats een reactie