Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Open dag nieuwe Hindoestaanse tempel Dew Mandir aan Gaslaan

 

Op zaterdag 27 mei bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom aan de Gaslaan. Er is dan een bijzondere open dag van de nieuwe Hindoestaanse tempel Dew Mandir, speciaal voor wijkbewoners van Regentesse-/Valkenboskwartier. U kunt de nieuwbouw bezichtigen en toelichting krijgen.
De gebedsruimte in de nieuw gebouwde tempel heeft een prachtig stijlvol interieur. Zowel in de gebedsruimte als aan de buitengevel zijn prachtige, indrukwekkend grote beelden van de Hindoestaanse Goden zichtbaar.

Zaterdag 27 mei van 12.00 tot 17.00 uur aan de Gaslaan 72.

 

.

 

 

Plaats een reactie