Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Dag van de bouw in Energiekwartier

Op zaterdag 20 mei a.s. is de twaalfde editie van de Dag van de Bouw. Dit keer belooft het een bijzondere dag te worden, want de bouwplaats van Edison in wordt opengesteld voor alle geïnteresseerden!

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur op de bouwplaats aan de Zamenhofstraat. Er worden rondleidingen georganiseerd waarbij vanaf de 13e verdieping kan worden genoten van het prachtige panorama uitzicht over de stad. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen onder toezicht naar hartenlust knutselen en bouwen. Kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen die goed ter been zijn kunnen mee met de rondleiding. De betrokken makelaars zijn aanwezig voor meer informatie over het nog beschikbare woningaanbod.

Plaats een reactie