Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Betrokken? Of bemoeizucht?

Masterstudent komt graag in contact met u voor haar afstudeeronderzoek

Steeds vaker horen we hoe we een oogje in het zeil kunnen houden: leer depressie herkennen, samen dementievriendelijk, “lief-en-leedstraten” tegen eenzaamheid, stop kindermishandeling nu…
Met een goede vriend deel je je zorgen als je denkt dat het niet goed gaat. Maar wat nou als je iemand niet (zo goed) kent? Wat doe je dan als mentale omstander? En wat vind je dat we zouden moeten doen?

Laurine is een 26-jarige buurtbewoner van ReVa die bijna op dit thema afstudeert, in de Humanistiek. En hiervoor kom zij graag in contact met ReVa bewoners die haar hier wat over willen vertellen: hun ideeen, ervaringen of meningen.
Naast dat u haar helpt in het afstuderen, is het belangrijk om veel mogelijk verschillende gezichtspunten te horen over deze nieuwe vorm van ‘sociale controle’ waar zoveel van verwacht wordt, maar waar we nog zo weinig van afweten. Laurine hoort dus graag van u!

Contact: Laurine Blonk
Telefoon: 06 589 688 46
E-mail: L.blonk@uvh.nl

Plaats een reactie