Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Banenmarkt brengt bedrijven en werkzoekenden SEGBROEK bij elkaar

(Zaterdag 13 mei bij Stichting Eekta in de Boylestraat 20)

Op 13 mei 2017 kunnen werkzoekenden uit Segbroek naar de banenmarkt Segbroek! De initiatiefnemers willen minstens 100 mensen begeleiden bij het zoeken naar werk. Doel is om werkgevers, bedrijven en werkzoekenden uit de regio bij elkaar te brengen. Ondernemers kunnen tijdens de banenmarkt direct hun mogelijke nieuwe medewerkers ontmoeten.

De banenmarkt wordt georganiseerd door het Intercultureel Platform Segbroek in samenwerking met Stichting VOOR Welzijn, stichting Building Better People en stadsdeelkantoor Segbroek. Donne Bax (Building Better People): “We hopen dat de banenmarkt ondernemers bewust maakt van het potentieel in de eigen wijk en regio. Je hoeft mensen niet van ver te halen, ze wonen bij je om de hoek en willen graag aan de slag.”

Bedrijven die nieuwe mensen werven in hun eigen buurt of regio, tonen maatschappelijke betrokkenheid en versterken de band tussen bedrijf en omgeving. Volgens de initiatiefnemers zijn er in Segbroek veel mensen, en vooral jongeren, die hun handen uit de mouwen willen steken.

Tijdens de banenmarkt kunnen werkgevers, ondernemers en werkzoekenden elkaar ontmoeten. De banenmarkt biedt werkzoekenden een gevarieerd programma: van solliciteren tot een CV-check en speeddates met bedrijven.

In de wijken is een speciale campagne gestart met folders en posters om werkzoekenden en bedrijven op de banenmarkt te wijzen. Mensen uit de wijken zelf – kerk, moskee, maatschappelijke organisaties, belangengroeperingen – wijzen werkzoekenden op de banenmarkt en begeleiden hen als buddy in hun zoektocht naar werk. Doelstelling is om minstens 100 mensen via een opstapje kans op werk te bieden.

Bekijk ook facebook-pagina Banenmarkt Segbroek

Informatie:
Datum: zaterdag 13 mei 2017

Locatie: Stichting eekta, Boylestraat 20, 2563 EK  Den Haag

Tijd: 12.00 tot 15.00 uur

Meer informatie voor werkzoekenden via Donne Bax 06 234 597 47 / donne@building-better-people.nl

Plaats een reactie