Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Nieuw in Segbroek! Talent VÓÓR:

VÓÓR Welzijn vindt het geweldig om mensen te koppelen en vooral als mensen gebruik kunnen maken van elkaars talent(-en).
Heeft u bijvoorbeeld bij een organisatie gewerkt waar u o.a. presentaties gaf, maar wil nu ook dolgraag eens skypen met een tante in Canada en wilt u graag leren hoe dit werkt?
Wij koppelen u aan een jongere die u leert skypen en u leert de jongere een goede presentatie te geven voor school bijvoorbeeld.
Helpt u iemand een Facebook aanmaken? En wilt u leren hoe u goed kan solliciteren? Misschien kan de buurman van 3 straten verderop u dit leren en leert u hem hoe facebook werkt.

Heeft u een talent, wélk talent dan ook, wat u graag wilt overbrengen en aan uw stadsdeelgenoot?       Meld u dan nu aan voor het project Talent VÓÓR.
Delen van talenten kan individueel, maar mag ook voor meerdere deelnemers van de talentengroep.
Hoe meer aanmeldingen van talenten hoe meer u kunt delen met andere talenten!
Van 16 jaar tot 99 jaar.

Wij bieden u de ruimte aan in stadsdeel Segbroek. Buurtcentrum ’t Lindenkwadrant in de 2e Braamstraat 6 is de locatie waar jullie kunnen afspreken om de talenten met elkaar te delen.

Kunt u niet wachten om uw talent te delen ? Bel voor meer informatie met een medewerker van VÓÓR Welzijn Segbroek op 070-2052480 óf mail naar c.lopatin@xtravrijwilliger.nl

Plaats een reactie