Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Aria’s en duetten in BethelMuziekMatinee

Op zondag 9 april sluit het eerste seizoen van de Bethel Muziek matinee af met een selectie uit beroemde aria ’s en duetten uit opera ’s van W. A. Mozart. Mozart gaf de ontwikkeling van de opera  een nieuwe impuls door de sprankelende muzikale karaktertekening van zijn personages. Uitvoerenden zijn Elisaveta  Agrafenina (sopraan) , Jaap de Jonge (bariton) en Ineke Geleijns (piano). Marjon van Es (mezzo-sopraan) heeft een gastrol in het programma.
De Noors-Russische sopraan Elizaveta Agrafenina en de Nederlandse bas-bariton Jaap de Jonge leerden elkaar een jaar geleden kennen als Papagena en Papageno in een productie van Die Zauberflöte door de Hojotoho Operastudio van Wiebke Göetjes. De samenwerking beviel goed en toen bleek dat ze een grote liefde voor de opera’s van Mozart deelden, was het plan voor een Mozartprogramma snel geboren. Op 9 april zingen Elisaveta en Jaap in de Bethel Muziek Matinee aria’s en duetten uit Mozarts  opera’s Die Zauberflöte, Don Giovanni, Le Nozze di Figaro, Così fan Tutte en La Clemenza di Tito.Pianiste Ineke Geleijns neemt de rol van orkest op zich. Marjon van Es  zingt de mezzo partij  bij Cosi fan Tutte .
Locatie: Buurt- en Kerkhuis Bethel, Thomas Schwenckestraat 28 – 30, aanvang 15.00 uur, zaal open 14.45.
De BethelMuziekMatinee biedt na het concert van een uurtje gelegenheid om onder het genot van een drankje contacten te hebben met anderen. Voor de onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Plaats een reactie