Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Computerbegeleiding

Vóór Welzijn biedt een nieuwe vorm van computerondersteuning aan bij de al bestaande computerinloop, namelijk de individuele begeleiding. Het gaat om gratis individuele begeleiding voor 55+ gedurende 10 weken, waarbij de deelnemers elke week een vol uur ondersteuning krijgen bij het leren omgaan met een computer, laptop, tablet of smartphone.

Vóór Welzijn biedt deze ondersteuning voor bewoners van Segbroek aan op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur en op donderdagen van 11.00 tot 13.00 uur. Wijkcentrum ’t Lindenkwadrant 2e Braamstraat nr 6. Aanmelding of meer informatie via de ouderenconsulent Jeroen van Rossum via 070-2052480 of j.vanrossum@xtra.nl.

Plaats een reactie