Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De geschiedenis van Den Haag in 5 lezingen, in Bethel

De Vereniging Vrienden van Den Haag organiseert een vijftal lezingen waarin u een beeld krijgt van de ontwikkelingsgeschiedenis van Den Haag vanaf de middeleeuwen tot medio de 20e eeuw. Ook voor niet-leden is deze lezingenserie toegankelijk. De boeiende ontwikkeling van Den Haag wordt in vogelvlucht en met kleurrijke afbeeldingen uit verleden en heden geschetst door Annemargriet Vaartjes, o.a. gids bij Gilde Den Haag.
Alle lezingen zijn op donderdagochtenden, te weten 26 januari, 2, 9, 16 en 23 februari 2017, steeds van 10.00 tot 12.00 uur in buurt-en-kerkhuis Bethel, Thomas Schwenckestraat 28/30 (zijstraat van de Laan van Meerdervoort). Kosten voor niet-leden 40,00 euro.

Meer informatie en opgeven

Plaats een reactie