Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Da Braccini kookt belangeloos voor ouderen in Segbroek

Op 22 december j.l 2016 werd er een heerlijke avond bij restaurant www.dabraccini.nl op de Regentesselaan 24a in Den Haag georganiseerd. Monica Braccini en haar team van medewerkers boden 40 oudere wijkbewoners een kerstdiner aan, dit geheel belangenloos. Via de ouderenconsulenten van Vóór Welzijn, begeleiden en rijden, burenhulp en Da Braccini zelf zijn 40 gasten rechtstreeks uitgenodigd. Het eten was heerlijk en de sfeer warm en gastvrij. Mensen genoten zichtbaar ‘’na 25 jaar weer eens heerlijk uit eten’’ was maar een enkele reactie van een bezoeker. Karsten Klein bracht deze avond ook een bezoek om zijn waardering uit te spreken voor het initiatief. De topchauffeurs van Begeleiden en Rijden Segbroek hebben de gasten persoonlijk gehaald en gebracht. Genieten dit. Dank jullie wel da Braccini ,chauffeurs en ook alle stagiaires.

Plaats een reactie