Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Cabaretduo speelt bij TV Breekpunt

2Vliegen gooien zaterdag 21 januari een balletje op bij Tennisvereniging Breekpunt, Teijlerstraat 126. Hoe gaat hun dat af? Het cabaretduo 2Vliegen zijn Hilde ter Laak en Greetje Jansen. Hun theatervoorstelling gaat over zin, onzin, dwang, drang, vreugde, verdriet, verlangen, passie, liefde, leven, dood… en doorgaan. Met boeiende verhalen, bizarre dialogen, grappige en ontroerende liedjes en gedichten laten zij een grote lach en een kleine traan achter in de kantine van TV Breekpunt. De voorstelling begint om 20.00 uur. Reserveer tijdig om van een plaats verzekerd te zijn via www.2vliegentheater.nl

Plaats een reactie