Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Zand en Veen II …wie doet er mee?

Zand en Veen II …wie doet er mee?
We gaan een nieuwe voorstelling maken met talent uit de buurt!

Na het succes van onze voorstelling Zand en Veen eerder dit jaar, gaan we binnenkort aan de slag met Zand en Veen II en daarvoor zoeken we opnieuw mensen die graag mee willen doen en organiseren we informele audities. 

We zijn op zoek naar:

–         Mensen die bijzondere verhalen hebben, over zichzelf of over de buurt. De verhalen worden verzameld en vormen de basis voor de voorstelling.

–         Diverse muzikanten, zangers, dansers, acteurs, circusartiesten, vertellers, rappers, cabaretiers, breakdancers enz. met enige podiumervaring.

–         Enthousiaste buurtbewoners zonder podiumervaring die het aandurven om auditie te doen, omdat ze het héél graag een keer willen proberen.

Je hoeft dus geen podiumervaring te hebben om mee te doen, maar als je straks meedoet moet je er vol voor gaan. Als je de voorstelling van vorig jaar gezien hebt, dan weet je dat het er prachtig uit gaat zien!

Doe mee en meld je aan! We hebben voorlopig twee data geprikt:
Woensdag 14 december ’s avonds en zondag 18 december ’s middags.
Voor het optekenen van de verhalen maken we een aparte afspraak.

Stuur een bericht met je naam, leeftijd en eventueel podiumervaring naar: productie@denieuweregentes.nl o.v.v. Zand en Veen 2, dan krijg je van ons meer informatie over het hele project!

Plaats een reactie